CUM FUNCȚIONEAZĂ
Realizarea unui Proiect 3D

01

Realizarea unui Proiect 3D

Vino la magazinul nostru sau la orice magazin partener din țară, cu dimensiunile aproximative ale camerei tale! Nimic mai ușor! Puteți aduce proiectul casei sau apartamentului sau puteți face măsurătorile chiar dumneavoastră. Odată ajunși la noi, designerii vă vor întâmpina și vă vor prezenta colecțiile noastre, accesoriile, mânerele și finisajele disponibile. Următorul pas este realizarea unui proiect 3D folosind software-ul nostru specializat de proiectare și generarea automată a unui cost aproximativ pentru proiectul realizat. Întregul proces va dura mai puțin de o oră!

Găsește cel mai Apropiat Magazin
Stabilirea Tuturor Detaliilor

02

Stabilirea Tuturor Detaliilor

Dacă sunteți încântați de serviciile și soluțiile pe care le oferim pentru casa dumneavoastră iar prețul aproximativ generat automat de software-ul nostru este unul convenabil, putem continua stabilind exact culorile, modelul și detaliile bucătăriei. Echipa noastră vă va răspunde la toate întrebările legate de Showroom, colecții, accesorii interioare sau exterioare, mânere și electrocasnice, pe care le puteți adăuga în bucătăria dumneavoastră.

Vezi Colecțiile
Măsurătorile Camerei

03

Măsurătorile Camerei

Următorul pas este să programați o întâlnire cu designerul nostru. Acesta vă va face o vizită la domiciliu pentru a măsura exact camera în care urmează să fie amenajată bucătăria. Această etapă este foarte importantă deoarece reduce numărul de erori care pot apărea prin măsurători inexacte sau omiterea unor elemente precum prize electrice, țevi, ferestre, nișe etc. Mobilierul dumneavoastră se va potrivi perfect! De asemenea, în această etapă, designerii noștri vor ajusta, dacă este necesar, proiectul bucătărie. Vă invităm să vă întoarceți la magazinul nostru de câte ori doriți, să examinați și să discutați împreună orice schimbări pe care doriți să le faceți designului 3D.Totul este Gratuit!

Exemple de Proiecte Realizate
Asamblarea Bucătăriei

04

Asamblarea Bucătăriei

Ultimul pas este asamblarea propriu-zisă a bucătăriei! Da! Mobila va fi montată gratuit de echipa noastră specializată! Veți stabili data de asamblare împreună cu designerii noștri, astfel încât să se potrivească programului dumneavoastră. Acest pas poate dura aproximativ câteva ore, în funcție de dimensiunea și numărul corpurilor. În cazul apariției oricărei probleme, o puteți discuta cu personalul nostru, în orice moment al montajului, sau ne puteți contacta direct!

Contactează-ne pentru a Începe
Informații Utile
Lucky Man
Flexibilitatea Prețului

Tu modelezi prețul bucătăriei ca pe un Lego! Alegeți funcțiile de care aveți nevoie și generați un preț care să se încadreze în buget.

Lucky Man
Măsurători Gratuite

Designerii noștri vor măsura cu exactitate încăperea bucătăriei și vor analiza toate detaliile. Complet gratuit.

Lucky Man
Calitate Garantată

Fiecare proiect este verificat de cel puțin 3 specialiști:tehnicianul, designerul și proiectantul, totul pentru a garanta cea mai bună calitate.

Lucky Man
Montaj Gratuit

Asamblarea și ajustarea mobilierului se va face de către echipa noastră specializată, la o dată aleasă de comun acord de către dumneavoastră și echipa Lucky Man.

Lucky Man
Soluții Inovative

Creăm pentru fiecare client un design unic, cu soluții pentru toate provocările aduse de spațiului dumneavoastră, reușind să maximizăm utilitatea chiar și a încăperilor foarte mici.

Lucky Man
Asistență Gratuită pe durata Execuției

Vă întâmpinăm cu un zâmbet cald și vă stăm la dispoziție pentru toate nelămuririle apărute sau modificările pe care doriți să le aduceți.