Bucatarie alba Clasica pe comanda Bucătării Personalizate Vedeți Colecțiile Bun Venit la Lucky Man Bucatarie Clasica pe comanda alba FINALIZARE IN 10 ZILE AFLĂ MAI MULTE Cea mai rapidă Execuție Bucatarie Clasica idei amenajare FĂ CA VISELE TALE Contactează-ne CREAZĂ BUCĂTĂRIA VISATĂ SĂ DEVINĂ REALITATE
Crează Bucătăria Visurilor Tale

Firma Lucky Man are o lungă experiență în crearea de bucătării la comandă, personalizate, realizate special pentru nevoile și dorințele clienților noștri. Alătură-te nouă în această călătorie către designul mult-visat și nu vei regreta!

Materiale și Finisaje

Materialele și finisajele folosite de firma noastră variază în funcție de Colectiile de Bucătării, fiecare având caracteristici definitorii diferite. Fronturile(usile) bucătăriilor noastre sunt confectionate din MDF vopsit profesional în 4 straturi, sau, după caz, MDF Furniruit Stejar Natur, vopsit, patinat și lăcuit. Mai mult decât atât, blaturile folosite sunt termorezistente, de grosime 38 mm iar feroneria este aleasă atent, de la cele mai mari firme în domeniu, Blum Austria și Hettich Germania.

Portofoliu Minunat

Admirați designurile unice de bucătării pe care le-am creat pentru clienții noștri din toată țara folosind diferite modele, culori și dimensiuni.

De ce să alegi Lucky Man
Design interior Creativ

Combinăm designul imaginativ cu accesorii de ultimă generație pentru a crea bucătării pe cât de frumoase pe atât de utile.

Accesorii Calitative

Folosim cele mai bune balamale cu un sistem de prindere unic în România și cele mai noi accesorii de depozitare pentru funcționalitate maximă.

Tu Alegi Designul!

Datorită software-ului nostru 3D aveți posibilitatea să vă modelați propria bucătărie după cum doriți, influențând designul și bugetul proiectului.

Tu Decizi Prețul!

Cu noi puteți decide singuri configurația bucătăriei! Pur și simplu veniți la magazinul nostru și utilizați software-ul 3D pentru a modifica prețul în funcție de buget.

Făcut în România!

Echipa noastră de designeri și tehnicieni realizează cu mândrie bucătăria dumneavoastră în întregime în fabrica Lucky Man din Râmnicu Vâlcea.

Personal Dedicat Ție

Vă suntem alături pe tot parcursul procesului de proiectare a bucătăriei, răspunzând la toate întrebările sau modificările pe care doriți să le aduceți.

image testerminal
quote icon background

Lucky Man a început ca o afacere de familie creată din pasiunea pentru frumos, și continuă astăzi cu o echipă tânără, entuziastă și motivată să-ți transforme casa într-un loc de care te vei îndrăgosti.

Înțelegem nevoile familiei moderne atunci când vine vorba de echipamente inovative de bucătărie, dar cunoaștem și dorința de a avea un design frumos și armonios. Acesta este motivul pentru care încercăm să vă satisfacem fiecare dorință și să ne apropiem cât mai mult de bucătăria la care visați.

eegger materiale bucatarii
blum-accesorii bucatarii
hafele- bucatarii
HETTICH-accesorii bucatarii